Wim Schotsmans

Wim Schotmans

Organisatie

Buitendenker

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Werkdomeinen

  • Lagere school
  • Jongeren
  • Gedrag en welzijn (emotionele ontwikkeling, pesten, vriendschappen, relaties, ...)
  • School & vrije tijd (schoolloopbaan, gamen, internet, …)
  • Ouderschap & opvoeding (meertalige opvoeding, opvoeden in 2 culturen, ...)

Contactgegevens

 

Over de spreker

40-plusser, vader van vier, gescheiden, wandelaar, natuur- en dierenliefhebber, lezer, prater en luisteraar…. Dat is Wim, in het heel kort.

Professioneel kan ik een zeer gevarieerd verhaal voorleggen. Dat gaat van 10 jaar ervaring in verschillende rollen in het onderwijs, 4 jaar zelfstandige in de landbouw (productie en verkoop) tot gerant in horeca. Daarnaast begeleid ik ook af en toe reizen en volg ik opleidingen allerhande ( SEO, talen, groepsdynamiek, mentorship…)

Een van mijn sterkste punten is het creëren van een veilige sfeer van openheid en vertrouwen, waarin er ruimte is voor ieder. Ook voor diegene die het soms moeilijk vindt om daar zelf voor te zorgen.

Die ervaring gebruik ik nu graag om ook jou te helpen in het vinden van jouw pad en jouw aanpak van het sociale verkeer.

    “Wim is voor mij belangrijk geweest. Hij heeft me in het zesde leerjaar doen inzien dat fouten maken menselijk is. Om iets bij te leren moeten we fouten durven maken. Ik was het dutske van de klas, maar dankzij Wim bloeide ik open en leerde ik mijn angsten overwinnen. Ik ben heel dankbaar dat ik zulke goede leerkrachten heb gehad.”

Lindsay D, oud-leerling, nu zelf leerkracht.
 

Omschrijving

De basis van mijn idee is wandelen, letterlijk op pad gaan om figuurlijk op pad te gaan. individueel of in kleine groepjes, rustige mooie wandelingen. op die manier haal je mensen, van alle leeftijden en achtergronden, weg uit het dagdagelijkse en doorbreek je ook al snel het dagdagelijkse denken en patroon. er vallen ook heel wat prikkels weg, het naast elkaar lopen is minder confronterend dan tegenover elkaar zitten.
het biedt ruimte, letterlijk en figuurlijk.
 

Kostprijs

Afhankelijk van locatie en duur. Richtprijs: 150/uur

Regio

Vlaanderen