Vicky De Beule

Vicky De Beule.jpg

Organisatie

Darufe bvba

Talen

Nederlands, Engels

Werkdomeinen

Baby's, peuters en kleuters

Gezondheid en ontwikkeling

Contactgegevens

Vicky De Beule, erkend diëtiste

Gsm +40738823419

Mail: info@proeftoren.be

Facebook: https://www.facebook.com/proeftoren

Website: www.deproeftoren.be

 

Over de spreker

Na het behalen van een master in de Communicatiewetenschap en een postgraduaat in Cultuurmanagement, was ik gedurende meer dan 10 jaar actief binnen de communicatie, PR en event sector, zowel in binnen- als buitenland.

Toen bij twee van mijn drie kinderen coeliakie werd vastgesteld, begon ik me hoe langer meer in voeding te verdiepen. Ook mijn professionale omgeving vormde een bron van inspiratie, omdat ik als freelancer Communicatie activiteiten organiseerde voor diëtisten en hen in hun communicatie ondersteunde.

Onder het motto levenslang leren, wist ik mijn carrière en gezin te combineren met het behalen van een bachelordiploma Voedings- en Dieetleer als afstandsonderwijsstudent. De Proeftoren - het educatieve spel om jonge kinderen spelenderwijs groenten en fruit te leren eten dat ik in 2017 in België en Nederland lanceerde - werd het concrete product van mijn bachelorproef.

Sindsdien specialiseer ik me in de doelgroep “moeilijke eters”. Ik streef ernaar om via consultaties, vormingen en workshops jonge kinderen,  ouders en begeleiders op een positieve manier te begeleiden, opdat jongeren een gezonde relatie zouden ontwikkelen t.o.v. eten en kunnen opgroeien tot evenwichtige volwassenen.
 

Omschrijving

Vicky De Beule is communicatiewetenschapper en erkend diëtiste.

Tijdens haar workshops daagt ze moeilijke etertjes uit om al knutselend en met behulp van haar educatieve spel "de Proeftoren" een 20-tal fruit- en groentensoorten te proeven. Een workshop duurt 1u en is specifiek gericht op moeilijke eters van 3 t.e.m. 7 jaar.

Tijdens haar vormingen deelt ze, naast een theoretisch kader, effectieve (op)voedingsstrategieën en concrete tips met de aanwezigen. Na deze vorming kunnen zij thuis of op het werk positief aan de slag. De doelgroep van haar vormingen zijn ouders van moeilijke eters enerzijds en begeleiders en hulpverleners die werken met jonge kinderen anderzijds. In principe duurt een vorming 2u, maar vormingen op maat zijn uiteraard bespreekbaar. 

Kostprijs

prijs op aanvraag

Regio

Vlaanderen, Nederland