Veronique Jochems

veronique jochems

Organisatie

Veronique Jochems

Talen

Nederlands

Werkdomeinen

Gedrag en welzijn

Contactgegevens

gsm: 0498 57 94 80

mail: info@veroniquejochems.be

Linkedin: Veronique Jochems

Website

 

Over de spreker

Ik ben afgestudeerd als Sinoloog aan de KUL. Daarna volgde ik een management opleiding aan UFSIA.

Ik startte mijn carrière in ITC en het bankwezen, maar stapte al gauw over naar consultancy. Ik werkte internationaal als change manager. Daar maakte ik ook kennis met het coachen en trainen.

In 2011 startte ik mijn eigen praktijk als coach. Aanvankelijk enkel voor volwassenen, maar daarna ook voor jongeren en ouders van jonge kinderen.

Afhankelijk van de noden van de cliënten in mijn praktijk, verdiepte ik me in verschillende domeinen, zoals HSP, KernTalenten, Stress, Hartcoherentie, (Re-attach trauma), loopbaanvraagstukken, enz. Door deze brede achtergrond, verworven door werkervaring en gedegen opleidingen, kan ik veel verbanden leggen en verschilllende technieken inzetten op maat van de cliënt.
 

Omschrijving

Behalve mijn individuele begeleiding van cliënten, geef ik lezingen, workshops en trainingen. De drie grote thema's waarover ik werk zijn hoogsensitiviteit, stress en perfectionisme.

Ik vertrek steeds vanuit een beperkt maar duidelijk wetenschappelijk kader om daarna concrete handvaten te geven. Zo kunnen mensen meteen aan de slag. Ik voorzie altijd ruim tijd voor vragen.

Mijn doel is om mensen inzicht en handvaten te bieden bij de opvoeding van (hun) hoogsensitieve kinderen, bij last van stress en/of perfectionisme. Dit door praktische en haalbare tips. Geen dure woorden, zeer toegankelijk en vooral eerlijk en authentiek.
 

Kostprijs

te bespreken 

Regio

Vlaanderen