Update persbericht Week van de Opvoeding

  • 15 mei 2017

Persbericht

15 mei 2017

Week van de Opvoeding

16 tot 23 mei 2017

 

Van 16 tot en met 23 mei wordt voor de dertiende keer de Week van de Opvoeding georganiseerd.

Het thema dit jaar is ‘Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten’.

Onze campagnefilm 'Wat als een gewone tafel iets bijzonders wordt' brengt deze boodschap prachtig in beeld. De tafel als plek waar gezinnen elkaar ontmoeten, waar emoties gedeeld worden, waar iedereen zichzelf mag zijn. Morgen wordt de film gelanceerd op onze eigen website, Facebook, Twitter en Instagram account en gedeeld door onze partners, ambassadeurs en al wie de Week van de Opvoeding een warm hart toedraagt!

Minister van Welzijn, Volksgezondheid en gezin Jo Vandeurzen kijkt op dinsdag 16 mei om 11u in het Huis van het Kind Beersel naar de campagnefilm en beleeft mee hoe de Week van de Opvoeding vorm krijgt in het werkveld. De film is een ideale manier om uw artikel over de Week van de Opvoeding kleur te geven!

En lees alvast de boeiende bijdrage van onze eerste blogger, kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen, over tijd voor, met en van kinderen.

EXPOO, het Expertisecentrum Opvoedingsondersteuning van de Vlaamse Overheid, coördineert de jaarlijkse Week van de Opvoeding.

Samen met onze partners Kind en Gezin, Klasse, Gezinsbond, VBJK/VCOK, ViGeZ, VVSG, de Opvoedingslijn, Iedereen Leest, de Ambrassade en de Provincies zetten we op deze manier opvoeden in een positief daglicht.

Achtergrondinformatie en duiding vind je in onze digitale persmap.

Contact: EXPOO, Annelies Bergmans
annelies.bergmans@expoo.be
02 533 13 43

0496 57 58 96
EXPOO, Hallepoortlaan 27, 1060 Brussel