Tineke Rau

Tineke Rau

Organisatie

FLONKI - FLexibel ONtspannen KInderen

Talen

Nederlands - Engels 

Werkdomeinen

Lagere school
Jongeren
Gezondheid & ontwikkeling
Gedrag, welzijn en gezondheid 
School & vrije tijd 
Ouderschap & opvoeding 

Contactgegevens

Gemeente: Wetteren
Telefoonnummer: +32483 59 70 27
E-mailadresinfo.flonki@gmail.com
Facebookhttps://www.facebook.com/Tineke-Rau-Flonki-FLexibel-ONtspannen-KInderen-173901339295768/
URLwww.FLONKI.com

 

Over de spreker

Tineke Rau is de oprichter van FLONKI, FLexibele ONtspannen KInderen. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en tieners.Uit deze specialisatie ontstonden verschillende ondersteuningsprojecten, waaronder het praktische oefenboek (‘Van Stress Tot Diepe Relaxatie Bij Jouw Kind, Het Kan!’ en de gelijknamige lezing.)

Verder geeft ze workshops,individuele begeleiding voor ouder & kind , bijscholing en staat ze open voor verschillende samenwerkingen.

Tineke verscheen in diverse media; zo nam ze onder meer als expert deel aan een programma op TV rond het thema ontspanning bij kinderen. Neem dus gerust contact op voor een programma op maat! Ook ben je van harte  welkom op de website: www.FLONKI.com

Omschrijving

"Van Stress Naar Diepe Relaxatie Bij Jouw Kind...Het Kan!" is een interactieve lezing voor ouders en begeleiders van kinderen met praktische tips voor een goed stressbeheer en strategieën bij overprikkeling.

Kinderen die vaak en langdurig onder grote stress staan, dat komt de kwaliteit van hun leven niet ten goede; een goed stressbeheer is dan ook van groot belang.

In de lezing wordt ingegaan op de vraag waarom een kwaliteitsvolle ontspanning en stressbeheer essentieel zijn voor een optimale persoonlijke ontwikkeling van Kinderen.

Het grote gevaar van stress bij kinderen met hoog sensitiviteit wordt ontmaskerd.
Er worden tips gegeven voor een goed stressbeheer bij kinderen en strategieën doorlopen om toe te passen bij overprikkeling.

Afsluiten doen we met verwennerij voor de begeleider voor rust en evenwicht

Een andere vorming op maat is mogelijk rond de verschillende vlakken waar Tineke zich in verdiept: Leerblokkades, Omgaan Met Moeilijkheden Bij Kinderen En Hoe Blijf Je Zelf In Balans Meer zelfvertrouwen en positief denken bij kinderen, Faalangst Bij kinderen, Tieners en Talent...En Waarom Ze Hier Niet Steeds Gebruik Van Maken Talent en Talentontplooiing bij kinderen Meditatie Voor Kinderen Yoga Voor Kinderen

Kostprijs

Op aanvraag

Regio

Wetteren - Oost-Vlaanderen