Ruth Vandekerkhove

Ruth

Organisatie

Veer & Vlam

Talen

Nederland

Werkdomeinen

 

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0486 853907
E-mailadres: ruth@veerenvlam.be

Facebook: www.facebook.com/VeerEnVlam/
LikedIn: www.linkedin.com/in/ruth-vandekerkhove-73794663
Website: www.VeerEnVlam.be

 

Over de spreker

Begeleiden is mijn passie. 

Bruisend enthousiast begeleid ik al jaren groepen jongeren en volwassenen. De laatste jaren heeft ook de microbe van het individueel begeleiden me te pakken, aan de hand van lichaamswerk, creatieve therapie, coaching … . Stof genoeg voor boeiende vormingen. Ervaringsgericht, humor, positiviteit, authenticiteit, zelfreflectie, intuïtie, veel liefde en begeleiding op maat zijn kernwaarden die ik koester. De combinatie van creatief ontwikkelen en begeleiden vind ik heerlijk.

Op mijn website ontdek je wat ik allemaal aanbied. 
Ik kijk naar je uit,
Ruth

Omschrijving

Met volle goesting ontwikkel en begeleid ik workshops. Een workshop van Veer & Vlam biedt een speelse, interactieve ervaring op maat uitgewerkt. Mogelijke thema’s zijn groepsdynamica, communicatie, feedback geven en ontvangen, conflicthantering, sociale vaardigheden, weerbaarheid, relaties en seksualiteit, zingeving, toekomst en keuzes maken, creativiteit, …

Mijn ervaring met diverse doelgroepen: kinderen, jongeren, hun begeleiders, (leerkrachten)teams, mensen met een handicap, interculturele groepen, Buso-klassen, sociale werkplaatsen,  ... boden me de unieke kans om te groeien als begeleider.

Een greep uit het aanbod:

Groei: over persoonlijke groei en verbinding Rots en water: over weerbaarheid Pit en Peper: over gezonde voeding
Rolstoeien: over seks in de rolstoel

Kostprijs

Afhankelijk van de vorming

Regio