Rudy Steyvers

Rudy

Organisatie

TYMY - Train Your Mind Yourself

Talen

Nederlands
Frans
Engels

Werkdomeinen

Lagere school
Gedrag en welzijn

Contactgegevens

Straat: Vijverstraat 3
Postcode: 9620 Gemeente: Zottegem
Telefoon: 0032 (0)479 630015
E-mail: rudy@tymy.be
Url: www.tymykids.be

Over de spreker

Ik ben opgeleid als mentaal trainer. De aanleiding tot dergelijke opleiding is gekomen door de interesse in, hoe het komt dat bepaalde mensen succesvol zijn en anderen met evenveel kennis en bagage niet.

Deze zoektocht bracht mij naar de studie van mentale weerbaarheid. Al vlug kwam ik tot de constatatie dat het een gewoonte is om succes te hebben en ook een gewoonte is om niet succesvol te zijn. Dit gedrag wordt ons aangeleerd op vele mogelijke manieren via programmeringen. Het zijn nu net die programmeringen die ervoor zorgen wie we vandaag zijn. Maar wanneer we iets anders willen kan dat!

Via het cel geheugen komt men te weten waar de blokkades zitten en kunnen we deze door technieken, opheffen. Met de TYMY technieken gaan en kunnen we oude negatieve gewoontes ompolen naar positieve gewoontes.

Omschrijving

Er zijn uiteraard privé sessies. Maar ook in groep zijn er opleidingen. 
Mijn specialisatie is het opzoeken van wat de mens klein houdt en daarna vanzelfsprekend door het toepassen van een aantal technieken, volledig open te bloeien en de persoon te worden die je echt wil zijn. Het leren leven vanuit jezelf en je eigen verdoken krachten naar boven halen is ons gezamenlijk doel. 
Dit is toepasbaar op ieder mens die, WIL, veranderen om gelukkig te zijn in het leven. Bedoeld voor kinderen en volwassenen, sportlui en zakenmensen, opvoeders of iedereen die zichzelf beter wil voelen in het leven.

Kostprijs

Van 67 € tot 2500 €

Regio

Antwerpen
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Internationaal
Limburg
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
Vlaanderen
West-Vlaanderen