Programma Inspiratiedag 'Aanbod ouders van jongeren' bekend

  • 2 mei 2018

Op vrijdag 8 juni 2018 organiseren EXPOO en partners een inspiratiedag over een aanbod opvoedingsondersteuning aan ouders van jongeren.

De Huizen van het Kind zijn plekken waar gezinnen met kleine, maar ook grote kinderen welkom zijn. EXPOO focust nog eens extra op deze laatste groep, omdat het blijvend aandacht vraagt om te investeren in een positieve leefomgeving waar jongeren kunnen ontwikkelen tot de burgers van morgen.

EXPOO nodigt je daarom uit op deze inspiratiedag waar we samen met heel veel boeiende organisaties en hun medewerkers willen prikkelen en inspireren met een aanbod opvoedingsondersteuning voor ouders en opvoeders van jongeren. We willen tijdens deze dag een waaier aan nieuwe en interessante praktijken aanbieden, voor iedereen die met ouders en opvoeders van jongeren aan de slag is of wil gaan.

Met deze inspiratiedag willen we iedereen in het brede werkveld (alle partners van Huizen van het Kind in Vlaanderen en Brussel) inspireren en op de hoogte brengen van het aanbod tools en methodieken die er zijn om te werken met ouders van jongeren (+12).

Het volledige aanbod aan workshops staat nu online. Maak alvast je keuze en schrijf je snel in!