Magazine Huizen van het Kind: Deel jij jouw verhaal?

Wij zoeken:

  • Lokale besturen die een stukje willen schrijven over de meerwaarde van een Huis van het Kind voor het gemeentelijk beleid.
  • Coördinatoren van Huizen van het Kind die in een interview willen vertellen over de groei van hun Huis van het Kind, over mijlpalen en valkuilen, over samenwerking, over toekomstdromen… Deze gesprekken plannen we in de zomerperiode.
  • Huizen van het Kind die willen deelnemen aan een groepsgesprek over de werkingsprincipes. Welke inspirerende praktijken zetten principes zoals proportioneel universalisme, participatie, geïntegreerd werken, buurtgericht werken, aansluiten bij lokale noden centraal? Als basis voor een artikel in het magazine, en tegelijk zijn deze gesprekken een buitenkans voor de deelnemers om meer te leren over elkaars sterktes. Het groepsgesprek vindt plaats op  donderdag 19 september. Er gaat een sessie door in Gent en één in Leuven.

Voel je het kriebelen? Laat voor 10 juni weten waar jouw Huis sterk in is en waarom. In de tweede helft van juni nemen we dan verder contact met je op.
 

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat ze hier na.
2 + 1 =
Los deze simpele mathematische vraag op en geef het resultaat in. Bijvoorbeeld voor 1+3, vul je 4 in.