Linda 'T Kindt

Linda

Organisatie

Gevoelig Opvoeden, opgroeien als hoogsensitief persoon

Talen

Nederlands

Werkdomeinen

Baby's, peuters en kleuters
Lagere school
Jongeren
Kinderen met specifieke behoeften
Ouderschap & opvoeding

Contactgegevens

Straat: Kraaidreef 81
Postcode: 9870 Gemeente: Zulte

Telefoon: 0032 (0)472 39 86 99
E-mail: linda@gevoeligopvoeden.be
Linkedin: http://www.linkedin.com/profile/view?id=94338367&trk=tab_pro
Url: www.gevoeligopvoeden.be

Over de spreker

De opleiding gezinswetenschappen motiveerde mij om mij te verdiepen in opvoeden. Tegelijkertijd engageerde ik mij bij HSP VLAANDEREN, de Vlaamse vereniging voor hooggevoelige personen  als vrijwilligster. Ik maakte een literatuurstudie over hooggevoeligheid, kinderkampen voor hooggevoeligen en verdiepte mij in het opzetten van vormingen en trainingen voor die doelgroep. Ik sloot mijn opleiding af en schreef samen met Ilse VDD het boek 'Mijn kind is hooggevoelig, wegwijzer voor ouders, leerkrachten en opvoeders.'  Momenteel werk ik deeltijds in het MFC Sint Lievenspoort ; daarnaast reis ik als zelfstandige in bijberoep het land door om cursussen en vormingen op te zetten met als thema ' hooggevoeligheid'.

Omschrijving

Een info avond ( of halve dag ) duurt ongeveer 2.5 uur. Daarin  geef ik meer uitleg over hooggevoeligheid, wat houdt dit in, hoe ontstaat dit, wat zijn de positieve eigenschappen, wat zijn de valkuilen....  Halverwege las ik een korte pauze in en na het laatste deel is er ruimschoots de tijd om vragen te stellen. 

Daarnaast organiseer ik ook driedelige cursussen voor kleinere groepen. Dit kan gaan over hooggevoeligheid, vermoeidheid en zelfzorg (gericht naar volwassenen) maar ook 'omgaan met je hooggevoelig kind', gericht naar ouders. Tijdens die reeks krijgen individuele vragen een antwoord en gaan we met ons kleine groepje op zoek naar onze gezinskracht. De cursussen zijn vooral een meerwaarde omdat ze leiden tot er - en herkenning. Naast het biologische, komt ook het individuele en het sociale aspect aan bod. In groep leren we ook van elkaar .

Kostprijs

Standaardprijs 165 € , steeds bespreekbaar

Regio

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen