Lieve Vander Linden

lieve

Organisatie

Uit Jezelf

Talen

Nederlands

Werkdomeinen

Lagere school, Jongeren, Gedrag en welzijn, Ouderschap en opvoeding

Contactgegevens

Straat: Weterbeekstraat 44
Postcode: 3360   Gemeente: Bierbeek

Tel: +32 (0) 498 84 03 19
E-mail: lieve@uitjezelf.be
Linkedin: be.linkedin.com/in/lievevanderlinden/
Url: www.uitjezelf.be

Facebook: https://www.facebook.com/uitjezelf.be/

Website: www.uitjezelf.be

Over de spreker

Vele problemen, thuis of op school, zijn een gevolg van inefficiënte communicatie en misvattingen. Vandaar dat ik me gespecialiseerd heb in NLP (neurolinguïstisch programmeren). NLP biedt modellen en technieken aan om jezelf effectiever te sturen. Je krijgt grip op je emoties, je leert integer omgaan met andere mensen en je bent in staat om gedrag van zowel jezelf als anderen in kaart te brengen. Kennis van NLP maakt het verschil tussen in ruzie eindigen of een constructief gesprek voeren.

Vermits ik zelf bijna 20 jaar lesgegeven heb in het hoger secundair onderwijs, ligt mijn hart bij het trainen van onderwijsmensen in effectiever communiceren. Ook ouders en mensen die met kinderen en jongeren werken, hebben baat bij de training.

Omschrijving

 

  • Hoe dikwijls gebeurt het niet dat je dacht je zoon begrepen te hebben?
  • Heb je echt gehoord wat je dochter zei?
  • Wat maakt dat je telkens weer in de clinch ligt met je collega?
  • Hoe ga je om met de leerling die niet in gesprek wil gaan met jou?
  • Hoe vermijd je het over en weer slingeren van verwijten tijdens de vele ruzies met je oudste dochter?

Ik begeleid je in het verbeteren van je communicatie en in het versterken van je zelfvertrouwen. Wat bied ik met Uit Jezelf aan?

  • Communicatietraining waar je in kleine groepjes onmiddellijk zelf aan de slag gaat met de nieuw aangeleerde technieken. Tussen de sessies door oefen je in je thuissituatie. Je merkt onmiddellijk het verschil!
  • Je kan me uitnodigen om een interactieve lezing of workshop te komen geven over een onderwerp i.v.m. communicatie, opvoeding of een ander door jou gekozen thema. Het volledige aanbod vind je op de website. Alhoewel er tijdens een lezing minder diepgaande discussies zijn, kunnen de toehoorders toch op elk moment vragen stellen.
  • Teamcoaching zodat je groep (leraren, directies of ouders) een hecht team wordt dat zichzelf kan sturen en ondersteunen.
  • Ontwikkelingsgerichte personal coaching zodat je persoonlijke effectiviteit vergroot. Je kan eventueel gebruik maken van loopbaancheques.
  • Ontwikkelingsgesprekken in groep over een door u gekozen thema i.v.m. opvoeding of communicatie. Filosoferen en coachen gaan hand in hand.

Kostprijs

Contacteer Lieve

Regio

Vlaanderen