Katrien Laane

laene

Organisatie

Lunamare - opvoedingsondersteuning op maat

Talen

Nederlands

Werkdomeinen

Zwangerschap
Baby's, peuters en kleuters
Lagere school
Jongeren
Kinderen met specifieke zorgbehoefte
Gezondheid & ontwikkeling
Gedrag en welzijn
School & vrije tijd
Ouderschap & opvoeding 
Familie & gezinsvormen

Contactgegevens

Straat: Betuwe 139
Postcode: 3524  Gemeente: Utrecht (Nederland)

Telefoonnummer: 0031 (0) 614223552
E-mailadres: katrien@lunamare.nu
URLhttp://opvoedparty.nl/
Facebookhttps://www.facebook.com/OpvoedParty
Twitterhttps://twitter.com/KatrienLaane
Linkedinhttp://nl.linkedin.com/in/katrienlaane

 

Over de spreker

Mijn allereerste ervaring als spreker heb ik opgedaan met een ouderavond over pesten. Ik was pedagoog in opleiding. De ervaring leerde dat er zo'n 30 ouders zouden komen op een gemiddelde avond. Bij aankomst bleken er zich meer dan 100 (!!) ouders aangemeld te hebben! Slik.

De avond is heel goed verlopen en daarna is alle angst voor spreken voor een groep voorgoed uit mijn leven gebannen. Ik word heel blij als ik ouders of beroepsopvoeders mag inspireren met meer dan 30 jaar ervaring in opvoedingsondersteuning. Elk denkbaar onderwerp is bespreekbaar, zolang het raakt aan opvoeden en alle vragen die dat oproept. Een lezing is altijd interactief, creatief en op maat voor uw publiek gemaakt. En over die aantallen hoeft u dus niet meer in te zitten... Ik zie uit naar een berichtje van uw kant.

Meer informatie

Een OpvoedPartyOuderavond is altijd interactief, creatief en op maat voor uw publiek gemaakt. Meestal startend met een korte inleiding, soms over een thema's , soms een open avond over alle denkbare opvoedingsvragen. Daarna gaan deelnemers met elkaar in gesprek in subgroepen. In de subgroepen gaat men op zoek naar de gouden tip, die in het laatste half uur plenair worden teruggekoppeld aan de rest van de groep. Zo vermenigvuldigen we kennis door haar te delen. De eigenWIJSheid van ouders staat centraal in deze avond. We sluiten af met een rondje hartenkreten. Neem vooral contact op als dit eigentijdse concept van de OpvoedParty u aanspreekt.

Kostprijs

€ 500 tot € 750 per dagdeel 

Regio

Internationaal