Greet Lust

Greet Lust

Organisatie

StapWijzer

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Werkdomeinen

  • Baby's,peuters & kleuters
  • Lagere school
  • Jongeren
  • Gedrag en welzijn(emotio
  • School & vrije tijd
  • Ouderschap & opvoeding
  • Familie & Gezinsvormen

Contactgegevens

 

Over de spreker

Ik studeerde bachelor orthopedagogie en vroedvrouw en behaalde ook mijn getuigschrift pedagogische bekwaamheid waardoor ik als leerkracht aan de slag kon. Wat opvoeden in de praktijk betekent leerde ik niet uit de vele cursussen die ik volgde, maar wel mijn drie kinderen. De uitdagingen die hun opvoeding op mijn pad brachten, zorgden ervoor dat ik diverse trainingen ging volgen en me verdiepte in het systemische opstellingswerk (Hellinger) en later in Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet (Haim Omer).
Binnen mijn zelfstandige praktijk StapWijzer begeleid ik ouders en geef ik trainingen, workshops en lezingen op maat voor ouders en professionals. Allerlei opvoedingsthema's kunnen aan bod komen waarbij ik me vooral laat inspireren vanuit het concept Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet.  Als franchisemer van VraagKracht werk  ik als pedagogische gezinscoach in Zeeland en in Vlaanderen en begeleid ouders in moeilijke opvoedingssituaties. Daarnaast ben ik docent binnen de opleiding Begeleider in de Kinderopvang binnen het Volwassenenonderwijs.

Omschrijving

De vormingen worden gemaakt op maat van de cliënt. Afhankelijk van de vraag (lezing, workshop, training,...) wordt het theoretische kader gekoppeld aan dagdagelijkse voorbeelden vanuit de leefwereld van de cliënt. Ik heb zelf een ruime werkervaring binnen onderwijs, bijzondere jeugdzorg, gehandicaptenzorg en kinderopvang.

Kostprijs

750 per volledige dag

Regio

West-Vlaanderen