Gezinsbond organiseert Krokuskriebels

  • 6 januari 2021

Ook deze krokusvakantie wil Krokuskriebels gezinnen uitnodigen om musea te ontdekken, met kinderen van alle leeftijden. Deze 10de editie, die toch in zeer speciale omstandigheden wordt voorbereid, is qua aantal deelnemende musea de meest succesvolle: 102 musea in Vlaanderen en Brussel doen mee! Families zullen tussen 13 en 21 februari kunnen kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod, dat je terugvindt op de website.

Nieuw dit jaar is het coachingtraject met tieners. De 17 musea die zich hiervoor inschreven, voltooien stilaan hun voorbereidingen. Onder de noemer ‘tieners@musea’ wordt hun aanbod extra in de schijnwerpers gezet op de website. Daarnaast bieden nog 10 andere musea een aanbod exclusief voor 10 tot 14-jarigen in familieverband. Ook zij worden mee opgenomen onder het label. Zo kunnen ook tieners kiezen uit een welgevuld pakket activiteiten op maat.
 
Wil je als Huis van het Kind of partnerorganisatie mee deze campagne bekend maken? Krokuskriebels heeft een uitgebreide campagnegids met beeld- en tekstmateriaal om de campagne zichtbaar te maken. Ook op sociale media start op 11 januari de promo op volle toeren. Spreek dus snel af met de deelnemende musea in jouw buurt hoe jullie de handen in elkaar kunnen slaan om Krokuskriebels goed zichtbaar te maken. In coronatijden hebben gezinnen meer dan ooit nood aan een fijne activiteit waarbij ze even uit hun kot kunnen komen!

pdf bestandKrokuskriebels campagnegids.pdf (2.4 MB)