Eva Bronsveld

Eva Bronsveld.jpg

Organisatie

Eva Bronsveld

Talen

Nederlands

Werkdomeinen

  • Baby's,peuters & kleuters
  • Lagere school
  • Jongeren
  • Gedrag en welzijn(emotionele ontwikkeling, pesten, vriendschappen, relaties, ...)
  • Ouderschap & opvoeding (meertalige opvoeding, opvoeden in 2 culturen, ...)
  • Familie & Gezinsvormen  (Grootouders, één-ouder gezin, co-ouderschap, pleegouders, …)

Contactgegevens

Locatie: Eindhoven

Telefoonnummer: 0641858294

E-mailadres: info@evabronsveld.nl

Twitter: https://twitter.com/EvaBronsveld

Facebook: https://www.facebook.com/Upvoedclub/

LikedIn: https://www.linkedin.com/in/eva-bronsveld-56285017/

Website: www.evabronsveld.nl , www.temperamentvollekinderen.nl

 

Over de spreker

Eva, spreker, trainer en schrijver op het gebied van opvoeding en onderwijs. Ze helpt ouders om het leven met hun kinderen nog leuker te maken dan het al is. Op een laagdrempelige en praktische manier inspireert ze ouders om bepaalde dingen net wat anders te doen waardoor het gezelliger, fijner en relaxter wordt thuis.
De laatste jaren heeft ze haar verdiept in kinderen die gevoeliger, opmerkzamer en intenser zijn dan gemiddeld en dit combineren met een sterke wil. Ze noemde kinderen met deze eigenschappen temperamentvol, schreef er een boek over en geef er lezingen en workshops over. 
Ze geeft nu zo'n tien jaar lezingen over tal van pedagogische onderwerpen. 

Omschrijving

Inspirerend, laagdrempelig, met veel humor, vernieuwend, herkenbaar, met liefde voor ouders en kinderen; zomaar een greep uit de vele waarderingen die ik de afgelopen jaren mocht ontvangen.

Hier een aantal reacties van bezoekers:

'Ik was vorige week op je lezing over opvoeden zonder macht. Ik ben nu ook je boek aan het lezen over temperamentvolle kinderen'.

'Ik wilde je even laten weten dat je mij en mijn gezin op die heel korte tijd onvoorstelbaar veel heeft bijgebracht. Dit heeft de sfeer in huis op een week tijd al zoveel rustiger gemaakt. Precies alsof een fee met een toverstokje is langsgekomen ...'

'Ik durf nu eindelijk niet meer de boze en strenge moeder te zijn maar daarentegen wel empathie te hebben voor hoe mijn oudste zoontje zich heel vaak voelt en ik kan hem die empathie nu ook tonen. Ik ben ook niet meer bang dat ik door lief te zijn de controle zal verliezen over de situatie. Ik durf eindelijk mezelf te zijn bij hem (want eigenlijk ben ik het liefste lief en medelevend :-)) en hij bij mij'.

'Ik heb (en ik durf het bijna niet te schrijven) eindelijk het gevoel, voor het eerst in vier jaar tijd, dat ik een echte connectie heb mijn vierjarig jongentje. En daar word ik bijzonder gelukkig van'.

'Dat wilde ik gewoon even met je delen en dankjewel zeggen!'

'Wat een mooie avond heb je gisteren voor ons verzorgd! Ik heb echt met enthousiasme, herkenning, en soms een beetje schaamte  zitten luisteren naar je! Je hebt de kennis, maar ook ervaring, het enthousiasme en de liefde voor de kinderen en de ouders; DANK JE WEL!'

Ook van andere ouders heb ik veel positieve reactie gehoord; ze zeiden 'nodig die nog maar eens uit!'.

Kostprijs

Prijs: 750 euro exclusief  btw en reiskosten

Regio

Eindhoven

Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel