Els Rogier - Goedmoed

ElsRogier Goedmoed.jpg

Organisatie

Goedmoed

Werkdomeinen

Gedrag en welzijn
Familie & Gezinsvormen

Contactgegevens

Straat: Land van Waaslaan 161
Postcode: 9040   Gemeente: Sint-Amandsberg

Telefoon: 0472 72 01 84

E-mail: els@goedmoed.be

Facebook: https://www.facebook.com/goedmoed.be

Twitter: https://twitter.com/Goedmoed_Gent

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/elsrogier/

Url: www.goedmoed.be 

Over de spreker

Mijn naam is Els Rogier (°1989). In mijn praktijk Goedmoed ondersteun ik kinderen, jongeren, hun ouders en personen met een verstandelijke beperking, die worstelen met een verlieservaring. Mensen met een verlieservaring ondersteunen staat al jaren centraal in mijn leven. Als rouw- en verliesbegeleider ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van rouwende kinderen en jongeren na een overlijden of scheiding. Als rouwpedagoog ontwikkel en geef ik vormingen rond rouw om zo wat meer rouwbewustzijn te creëren in de maatschappij. Als klinisch orthopedagoog vind ik het belangrijk dat personen met een verstandelijke beperking ook de kans krijgen om te rouwen. Dit stimuleer ik door leefgroepen te begeleiden.

 

Omschrijving

Ik organiseer vormingen voor (groot)ouders rond rouw en verlies. Hierbij ligt de nadruk op praktische tips en het uitwisselen van ervaringen.

Daarnaast geef ik ook vormingen aan hulpverleners:  leerkrachten, leerlingen/studenten, opvoeders, leefgroepbegeleiders, orthopedagogen,… Tijdens deze vormingen vertrekken we vanuit de meest recente vakliteratuur, waarna we de vertaling maken naar de praktijk via verschillende oefeningen. We maken ook ruimte om eigen casussen te bespreken.

Kostprijs

op aanvraag

Regio

Vlaanderen