Inschrijving 11de EXPOO congres

Op dinsdag 4 december tijdens het 11de EXPOO congres, bouwen we samen verder aan de Huizen van het Kind, als laagdrempelige en sterke basisvoorzieningen, die aansluiten bij de gezinnen van vandaag en morgen. 

Het congres vindt plaats in het Herman Teirlinck gebouw, op wandelafstand van station Brussel-Noord.

De kostprijs om deel te nemen aan het EXPOO congres bedraagt 40 euro. Sprekers en workshopbegeleiders kunnen gratis deelnemen aan het congres.

Bestelbon

Werkt je organisatie met een bestelbon, gelieve dit te vermelden bij de inschrijving. Dit hoort altijd samen met het ondernemingsnummer.

Beschik je nog niet over het bestelbonnummer, stuur dit nadien door naar boekhouding@kindengezin.be met referentie 'EXPOO congres'

Annulatie

Annulatie is mogelijk tot 20 november 2018 en dient schriftelijk te gebeuren op info@expoo.be, nadien is terugbetaling van de bijdrage niet meer mogelijk. Indien je niet aanwezig kan zijn, mag je je laten vervangen door een collega.

Schrijf in als betalende deelnemer (VOLZET)

De inschrijvingen zijn afgesloten. Je kan je wel inschrijven op onze wachtlijst, wij contacteren je wanneer er een plaats vrijkomt in volgorde van aanmelding.

Volg het congres live via streaming

Het EXPOO-congres wordt gestreamd. Dit wil zeggen dat je de plenaire lezing en de deellezingen kan volgen van achter je eigen bureau of samen met collega's via www.kindengezin.be/live