Cahier kinderopvang. Lokaal Overleg Kinderopvang

Auteur :

Sofie Delcourt

Jaar van publicatie :

2016

Thema :

Opvoeden en de omgeving

Type :

Boek


Korte beschrijving:

Het Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK) is een gemeentelijke adviesraad die iedereen samen rond de tafel brengt die bij de opvang van jonge kinderen betrokken is. Het LOK uitbouwen tot een succesvol samenwerkingsverband en adviesorgaan is niet vanzelfsprekend. Je moet er bewust mee aan de slag. Dit Cahier – Lokaal Overleg Kinderopvang biedt handvatten en inspiratie om het Lokaal Overleg Kinderopvang binnen de gemeente uit te bouwen of een boost te geven.

“De auteur heeft prachtig werk verricht door ervaringen van tientallen LOK’s uit heel Vlaanderen te bundelen in een coherent geheel, dat zowat alle mogelijke rollen van een LOK concreet beschrijft. Bovendien is dit Cahier op een zeer praktische en heldere manier geschreven en gaat het de moeilijke aspecten niet uit de weg. De boeiende tips en de inspirerende voorbeelden geven je zin om er direct mee aan de slag te gaan.” Jan Peeters, Vakgroep Sociaal Werk en Sociale Pedagogiek Universiteit Gent, Directeur VBJK en voorzitter LOK Gent.

Reageer op dit artikel

6 + 1 =
Los deze simpele mathematische vraag op en geef het resultaat in. Bijvoorbeeld voor 1+3, vul je 4 in.
Cahier Kinderopvang

Interesse in dit boek?

Te bestellen bij:

http://www.politeia.be/nl-be/book/lokaal-overleg-kinderopvang-cahier-reeks-kinderopvang/LOKAAL301D.htm

Dit boekje is ook gratis te ontlenen via de EXPOO-bib. Je staat wel zelf in voor het terugbezorgen van het boek. Lees het volledige Bibliotheekreglement.