Anne Buiskool

Anne Buiskool

Organisatie

Samen Wijzer

Werkdomeinen

Familie & Gezinsvormen

Contactgegevens

Straat: Ereprijssstraat 94
Postcode: 3765 AM   Gemeente: Soest (Duitsland)

Telefoon: 0049 316 10189786
E-mail: contact@samenwijzer.net
Linkedin: http://www.linkedin.com/profile/view?id=16472064&trk=hb_tab_pro_top
Url: www.samenwijzer.net

Omschrijving

Een interactieve lezing voor ouders en professionals die met gezinnen en ouders werken. Waarom zouden we mediteren?

Mediteren alleen is niet voldoende. Inzicht, oefeningen en ervaringen in combinatie met meditatie kunnen er voor zorgen dat we onze reactiepatronen veranderen in wijze, juiste antwoorden passend bij dat moment.

Hoe vaak zien we naderhand dat onze reacties op elkaar en op onze kinderen eigenlijk niet de juiste waren? Hoe vaak voelen we ons schuldig? Hoe vaak hebben we niet door wat het effect is van ons gedrag? Zijn we daarom fout? 
Nee. We doen precies wat we dachten dat goed was...........anders hadden we het toch anders gedaan? We hoeven ons niet schuldig te voelen. Wanneer we met compassie en toewijding bereid zijn om naar ons gedrag te kijken zonder onszelf te veroordelen kunnen we een volgende stap maken.

Tijdens deze interactieve lezing zal ik de betekenis van meditatie met u bespreken, zullen we oefeningen doen waarin we kunnen ervaren wat het verschil is tussen reageren vanuit een 'bezet' hoofd en antwoorden vanuit een leeg en aanwezig hoofd. U gaat naar huis met oefeningen die behulpzaam zijn bij het op de lange duur veranderen van uw reactiepatronen.....naar juiste en wijze antwoorden mits u gaat mediteren.

Over het hoe waarom, wanneer en waar mediteren geef ik wat suggesties en kunnen we uitwisselen.

Het doel van deze lezing is het toegankelijk maken van meditatie voor het dagelijkse leven in het gezin en het geven van praktische handvatten om tot juiste, volwassen antwoorden te geraken in plaats van de reactiepatronen die voort komen uit onbewust kopieën van voorouders en cultuur. 

Ik nodig u van harte uit om met mij in contact te treden.

Hartelijke groet Anne Buiskool www.samenwijzer.net

Kostprijs

Nog overeen te komen

Regio

Antwerpen