Aanvraag UiT-agenda Huis van het Kind

Kind en Gezin is een overkoepelende samenwerking aangegaan met publicq vzw om de Huizen van het Kind te ondersteunen in het bekendmaken van hun aanbod naar gezinnen met kinderen en jongeren. Samen ontwikkelden we een Online UiT-agenda specifiek voor je Huis van het Kind.

Wil je graag een agendawidget op je website van je Huis van het Kind of gemeente? Fijn!

Voor een vlotte communicatie en configuratie gelieve onderstaande gegevens volledig in te vullen. 

 

Aanvrager
Naam Huis van het Kind
Agendawidget
Lijst de gemeente(n) én postcode(s) op zodat publicq de basisfilter van de widget kan instellen.
Duidt aan welke agenda jullie wensen.
Er is een bijkomende filter "Activiteiten van je Huis van het Kind" mogelijk, zodat je Huis van het kind bijzonder aanbod (eigen activiteiten, of in samenwerking met partners) aparte aandacht kan geven. Deze activiteiten dienen manueel aangeduid te worden met het label huisvanhetkind in de UiTdatabank.
Facturatie
Indien jullie werken met een bestelbonnummer, gelieve deze te noteren bij de aanvraag!
Dankzij de overkoepelende samenwerking tussen Kind en Gezin en publicq komt Kind en Gezin tussen voor de hele setup fee. Voor de recurrente onderhoudskost staat Kind en Gezin niet in, maar deze kost wordt in overleg tussen Kind en Gezin en publicq beperkt en aangerekend aan het betreffende Huis van het Kind tegen een gereduceerd tarief van 95€/jaar excl BTW. Je ontvangt jaarlijks (vanaf het 2e jaar) een factuur van publicq voor de onderhoudskost en gaat akkoord om deze tijdig te vereffenen.
1 + 13 =
Los deze simpele mathematische vraag op en geef het resultaat in. Bijvoorbeeld voor 1+3, vul je 4 in.