Opvoedinformatie ontsluiten en delen

Groeimee.be is een website voor iedereen die betrokken is bij het opvoeden van kinderen en jongeren. Op Groeimee.be vind je kwalitatieve informatie over ouderschap en de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Maandelijks schrijven we nieuwe dossiers, opvoedtips en vaak voorkomende opvoedingsvragen. Je vindt er ook voorleesinspiratie in een maandelijkse blog. De informatie is op maat van ouders en kan je ook in je eigen communicatie gebruiken.

Stel je vraag knop

Stel je vraag  knopOp Groeimee.be kunnen ouders en opvoedingsverantwoordelijken hun eigen opvoedingsvraag stellen via de stel-je-vraag knop. Dankzij de samenwerking met de Opvoedingslijn krijgen ouders, grootouders en andere opvoeders binnen de drie werkdagen een persoonlijk antwoord in hun mailbox. De 'stel je vraag knop' kan je ook op je eigen website plaatsen. 

Info van Groeimee.be op je eigen website

Groeimee logo kleinBezoekers van jouw website zijn vaak op zoek naar kwalitatieve opvoedinformatie. Maak het je zelf makkelijk en leg op jouw website een link naar Groeimee.be. Plaats de foto van het logo van Groeimee op je website samen met een begeleidend tekstje:

pdf bestandOpvoedinformatie van Groeimee.be op je website.pdf (19 kB).

Link de foto van het logo met de url van Groeimee.be, zodat bezoekers over de opvoedinformatie beschikken met een simpele klik op de foto. 

Opvoedtip in je mailbox

Regelmatig verschijnt er op Groeimee.be een nieuwe opvoedtip. Wie de opvoedtip wil gebruiken op zijn website, informatiemagazine of prikbord kan zich inschrijven op de mailinglijst en krijgt de tip maandelijks in pdf in z'n mailbox.

Facebook

Wil je de facebookpagina van je organisatie makkelijk updaten met nieuwe informatie? Volg dan de facebook van EXPOO en deel onze berichten met je eigen volgers.

Folders over opvoedthema's

Groeimee.be heeft tien folders over diverse opvoedthema's. De folders bekijken, downloaden en bestellen kan via de publicatiedatabank van de Vlaamse overheid.

EXPOO-tv

Kijk en luister hoe andere gezinnen het aanpakken in de filmpjes van EXPOO-tv.

​Op de hoogte blijven over Groeimee.be?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van EXPOO. De inschrijf link kan je onderaan op de homepagina vinden.

Je activiteit in de UiT-kalender

Een website vol kwaliteitsvolle informatie is één ding. Daarnaast wil je ook de gezinnen ontmoeten, zodat ze jou als organisatie leren kennen. Dat kan door toffe activiteiten voor gezinnen te organiseren. Door onze samenwerking met de UiT kalender verschijnt jouw activiteit ook in de kalender van www.groeimee.be. Je vindt een stappenplan in de handleiding.

Logo Groeimee.be
Volg Groeimee op: